Zodra wij de betaling van uw bestelling ontvangen hebben, wordt uw bestelling verwerkt.

U heeft de keuze uit diverse betaalmogelijkheden.
Hieronder een overzicht van de betaalmogelijkheden die wij accepteren:

  • iDeal (wordt direct verwerkt)
  • Bancontact / Mister Cash (wordt direct verwerkt)
  • Mastercard/VISA (wordt direct verwerkt)
  • Paypal (wordt direct verwerkt)

     

iDeal (tip!)
iDeal heeft onze grote voorkeur. Met iDeal kunt u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaaloptie en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden meteen geinformeerd dat de bestelling is betaald.

Bancontact / Mister Cash
Bij betaling van uw order met deze betaalmethode wordt u via onze – met SSL-beveiligde – verbindingen naar het speciale betaalmenu van Multisafepay geleid. Bij het betalen per Bancontact / Mister Cash wordt er altijd gevraagd om de naam van de kaarthouder, het kaartnummer en de vervaldatum.
Betalingen worden vrijwel direct verwerkt.

Mastercard / VISA
Bij betaling van uw order met deze betaalmethode wordt u via onze – met SSL-beveiligde – verbindingen naar het speciale betaalmenu van Multisafepay geleid. Bij het betalen per creditcard wordt er altijd gevraagd om de CVC2-code. Dit zijn de laatste 3 cijfers van het nummer dat achterop uw creditcard staat. Deze code wordt gevraagd om er zeker van te zijn dat de creditcard waarmee u wilt betalen ook daadwerkelijk in uw bezit is.

Paypal
Bij betaling via Paypal dient u over een Paypal account te beschikken. U wordt automatisch naar het betaalmenu van Paypal geleid na het plaatsen van uw bestelling.
Paypal betalingen worden vrijwel direct verwerkt.